ANTIQUARIAAT BATAVIA

Antiquariaat Batavia is sinds 1984 gespecialiseerd in oude en recente boeken over de geschiedenis, volkenkunde, religies, economie, recht, talen, belletrie, jeugdliteratuur, natuur, beeldende kunst, kunstnijverheid, muziek, toneel, danskunst, etc. van:

Zuid-, Oost- en Zuidoost-Azië

en het Caraïbisch gebied

met name van het voormalige Nederlands Oost-Indië, Indonesië, Nieuw-Guinea (Papua), Suriname en de Nederlandse Antillen.

CATALOGI OP AANVRAAG *

* Lopende catalogi zijn momenteel cat. 80, 82 en 82A (Varia Asia – Indonesia) en catalogus 81 (Caraïbisch gebied – Suriname – Nederlandse Antillen). Meer dan 6600 publicaties zijn opgenomen in onze file bij Boekwinkeltjes.nl

VERKOOPVOORWAARDEN

Tenzij anders vermeld hebben de boeken een 8vo (octavo) formaat en zijn in een goede antiquarische staat. Kleine defecten (naam op het schutblad, enkele onderstrepingen, etc.) zijn niet altijd vermeld.

De prijzen zijn in EURO en exclusief verzendkosten. Niet aangetekende verzending vindt plaats voor risico van de koper. In Nederland bedragen de verzend- en verpakkingskosten:

50 - 100 gram: € 3,05   100 - 350 gram: € 4,05 *   350 - 2000 gram: € 4,55 * (€ 7,65 **)

2 - 10 kilogram: € 7,65 ** (9,60 ***)                10 - 23 kilogram: € 13,90 ** (15,90 ***)

* Brievenbuspakje          ** Pakketten met een dikte van meer dan 3,2 cm.

*** Verzending als aangetekend pakket

Bestellingen kunnen telefonisch, dan wel per post of e-mail worden opgegeven en worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Boeken of documenten die niet aan de verwachtingen voldoen, kunnen tot 7 dagen na de factuurda-tum worden geretourneerd.

Van niet-reguliere kopers zal doorgaans vooruitbetaling worden gevraagd. Betaling binnen 2 weken na ontvangst van de boeken en factuur. Vindt geen tijdige betaling plaats dan kan de nota worden verhoogd met een bedrag van minimaal 5,- voor aanmanings- en administratiekosten. De goederen blijven ons eigendom totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Om wachttijd en verzendkosten te besparen kunt u de gewenste boeken ook - na afspraak - bij ons komen afhalen. Ook kunt u op afspraak bepaalde boeken eerst komen inzien, dan wel kennis nemen van andere, niet in de catalogi opgenomen publicaties.

■ looproute vanaf station N.S. naar Antiquariaat Batavia ■

Terug naar de homepage